Cel puţin 25 de persoane au murit în urma unui incendiu ce a izbucnit, joi, la o şcoală din capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, majoritatea dintre ei fiind elevi, au anunţat autorităţile locale, relatează Reuters şi BBC.

Departamentul de Pompieri din Malezia a precizat că incendiul a avut loc la şcoala-internat Darul Quran Ittifaqiyah. Aceasta este o instituţie de învăţământ religioasă, unde elevii învaţă să memoreze Coranul. De regulă, în cadrul acestor şcoli învaţă copii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani.

Incendiul ar fi izbucnit într-unul dintre dormitoarele aflate la ultimul etaj al clădirii. 23 de elevi şi doi gardieni au murit în urma incendiului. Alte şapte persoane au fost rănite şi au fost transportate de urgenţă la spital. Trupele de intervenţie au reuşit să salveze 11 oameni ce se aflau în interiorul clădirii cuprinse de flăcări.

”Confirmăm decesul a 25 de persoane, 23 elevi şi doi gardieni”, a afirmat Khirudin Drahman, directorul Pompierilor din Kuala Lumpur, adăugând că acesta ar fi unul dintre cele mai grave dezastre produse de un incendiu în ultimii 20 de ani.

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here