Proiectilul care a explodat ieri la o fermă de porci din localitatea Roșcana, Anenii Noi, a făcut încă o victimă. Noaptea trecută, pe patul de spital, a decedat tânărul de 19 ani care a fost rănit în timpul deflagrației. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către Silvia Vetcu, ofițerul de presă la IP Anenii Noi.

Potrivit lui Vetcu, din nefericire, medicii nu au putut să-l salveze pe tânărul rănit în urma deflagrației de ieri, iar noaptea trecută acesta a decedat la spital.

Vetcu a mai adăugat că în momentul în care s-a produs explozia, cele două victime, bărbatul de 41 de ani și tânărul de 19 ani, s-ar fi aflat singuri în zonă, iar proprietarul fermei se afla la o distanță de aproximativ 500 de metri de la locul tragediei. Acesta ar fi declarat poliției că a auzit explozia, dar nu a văzut ce s-a întâmplat.

Oamenii legii, după cercetările la fața locului, au stabilit că proiectilul nu a fost descoperit acolo, el fiind adus de către cele două victime din altă parte și că cel mai probabil aceștia l-ar fi cărat în brațe. Această ipoteză este doar o versiune preliminară, urmează ulterior să fie făcute mai multe expertize prin care să se stabilească modelul proiectilului, dar și de unde bărbații au făcut rost de el.

Bărbatul de 41 de ani și tânărul de 19 ani, ambii erau originari din localitatea Bulboaca, și erau lucrători la o fermă de porci din localitatea Roșcana, din același raion.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here