Tradițional, în fiecare miercuri seara, liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, face live emisiunea sa politică pe YouTube. Ieri, 7 decembrie, Mocanu a comentat intentarea dosarului penal lui Plahotniuc în Federația Rusă, în timp ce liderul PDM se afla într-o vizită de lucru în SUA.

„Eu cred că prostia ăstora este o resursă mai mare a lui Plahotniuc decât toți banii pe care-i are el. Dacă nu îi făcea criminalitatea rusă, Karamalak și Usatîi, sprijiniți de mijloacele de presă a prostului satului, din Chișinău, dacă nu-i făceau ei dosar penal la Moscova lui Plahotniuc. Atunci el trebuia să dea bani mari pentru un asemenea PR, pentru o asemenea poziție. Putea numai să viseze la o asemnea poziție favorabilă! Să pleci tu în Washington, să pleci tu la Strasbourg, având în spate un dosar intentat și persecuție politică la Moscova”, cum ar fi posibil așa ceva, se întreabă liderul Antimafie din Moldova.

Pentru claritate, când Mocanu spune „mijloacele de presă a prostului satului” el se referă la Jurnal TV și Andrei Năstase, care s-a ales cu această poreclă politică după ce s-a retras din cursa electorală la alegerile prezidențiale din 2016, câștigate de Igor Dodon.

Urmăriți emisunea lui Sergiu Mocanu în reluare:

Share on Facebook31Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here