În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Preşedintele Organizaţiei teritoriale Chişinău a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Vladimir Bolea a fost întrebat: Dle Bolea, acum câteva zile în presă a apărut o informaţie că PDA a făcut PAS o ofertă politică privind colaborarea din continuare dintre cele două formaţiuni. A fost ea discutată de PAS?

„Sigur că da. Noi am avut o atitudine extrem de serioasă în privinţa ofertei pe care ne-a făcut-o PDA, dar a durat un pic cu răspunsul din partea noastră. Motivul este simplu, dat fiind faptul că, noi la începutul lunii septembrie am desfășurat Congresul la care s-a reales conducerea, s-au mărit, dar și s-au schimbat numărul de membri ai Biroului. Odată cu trecerea Congresului, am desfășurat Consiliul Național Politic al PAS, în cadrul căruia noi și am formulat un răspuns, ulterior expediat către PDA. Mai mult ca atât, și la Congres, dar și la Consiliul Național Politic, noi, partidul Acţiune şi Solidaritate, conștientizând că practic suntem unicul partid de alternativă de opoziție din RM, am spus că trebuie să fim extrem de deschiși pentru colaborare și comunicare cu toate partidele autentice de dreapta și pro-europene”, a declarat el.

Comentatorii politici de la Chișinău așteaptă acum reacția lui Andrei Năstase. Cum va comenta Platforma DA declarația PAS că ei sunt „unicul partid de alternativă”?

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here