Bloggerul Eduard Frunză, într-un articol a deconspirat o minciună tirajată pe lung de către mai multe portaluri de știri precum Agora, Unimedia, TV8.

Aceste site-uri de știri au scris că deputatul din partea Partidului Democrat din Moldova, Eugen Nichiforciuc ar fi proprietarul unei firme care timp de 3 ani a câștigat 4 licitații.

Apare azi pe portalul moldovacurată un articol în care s-ar spune despre o firmă „Construct Agent Grup” care ar aparține deputatului Eugen Nichiforciuc și care ar fi câștigat licitații la doar 3 luni de la fondare.
Ilegal, amoral și revoltător dacă ar fi fost așa cum scriu aceștia și cum mai apoi redistribuie manipularea toată presa BEM-AIC.

Minciuna, stop fals, agora minte

Din fericire, avem acum noi cetățenii simpli, acces și transparență la camera de înregistrări.
Nu sunt eu mai deștept ca jurnaliștii, dar totuși cred că aceștia sau se prefac prostuți și publică un fals fără să-l verifice sau doar conștient participă la o campanie de prosteală și minciună.
Pe site-ul Comapanii.md  poți să afli informațiile de înregistrare prin simpla denumire a firmei și vă anexez aici și rezultatul căutărilor:

firma de constructie, foca stanislav, agora manipulare, stop fals

Deci, Firma Construct Agent Grup, întradevăr e fondată în 2015, doar că nu e nici pe departe fondator Nichiforciuc, dar Foca Stanislav.
Din nou reprezentanții taberei presei din opoziție(fiindcă așa-i la noi, există presă de guvernare, presă de opoziție și mai rara presă cu adevărat INDEPENDENTĂ) o dau în bară manipulând la greu cititorii lor. acum milă-mi e de cei ce consumă zilnic dezinformarea dar se cred „deștepți” căci citesc și ca și cum ar fi informați!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here