Compania Honda a prezentat la Salonul Auto de la Tokio un prototip al unei mașini electrice, numită Sports EV. Conceptul a fost echipat cu un sistem de inteligență artificială, detalii despre care nu s-au oferit, referitor la ce poate face sau funcţiile de care răspunde.

Mai mult, cei de la Honda nu au dezvăluit nici dimensiunile mașinii, nici capacitatea acumulatorilor şi nici puterea generată de propulsorul/propulsoarele electrice.

Dimensiunile lui Sports EV sunt puțin mai mari decât cele a prototipul Urban EV, care a debutat în luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, însă aproape similare ca şi cele ale unui Mazda MX-5. Jurnaliştii britanici presupun că versiunea de serie a lui Honda Sports EV va apărea deja în anul 2020.

După cum a fost anunțat anterior, prototipul Urban EV prezentat la Frankfurt va deveni un model de serie în 2019. Acesta, ca și Sports EV, face parte din programul Vision Electric, în cadrul căruia Honda dezvoltă platforme, motoare și baterii ușoare pentru electromobile.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here