AgroTv : Festivalul Național al Strugurelui, la cea de-a VI-a ediţie

0
1052
Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Național al Strugurelui, eveniment dedicat producătorilor strugurilor de masă se va desfășura duminică, 26 august, în orașul Cimișlia, cu începere de la ora 10:00.
Festivalul este organizat de Consiliul raional Cimișlia în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor Strugurilor din Moldova. Potrivit organizatorilor, la eveniment se vor reuni producătorii de struguri din țară, exportatorii, savanții din domeniu, dar și producătorii de ambalaje și material săditor viticol, în scopul inițierii și stabilirii unor relații de parteneriat, consolidării eforturilor în vederea extinderii afacerilor și identificarea noilor pieți de desfacere.
Producătorii de struguri pentru masă din Moldova vor fi prezenți la festival cu cele mai valoroase soiuri de struguri, produși pe podgoriile însorite ale plaiului moldav, care au calități dietetice și gustative deosebite. În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții și degustări a strugurilor, vizitatorllor fiindu-le pregătit și un vast program artistic.

Lasă un răspuns